Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kielitoimistojennikallio.fi ja on laadittu / päivitetty 09.06.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossacedellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse ja saavutettavuusongelmia kartoittavalla WAVE-työkalulla. Digipalvelun saavutettavuuden tila täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa saavutettavuuspalautetta verkkolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

saavutettavuusvaatimukset.fi

Kielitoimisto Jenni Kallio saaristo